Apua ennakkomarkkinointiin – Metsä Group avoimet ovet 2024

Metsä Groupin Rauman sellutehtaalla ja sahalla oli avoimet ovet lauantaina 25.5.2024. Tapahtumaan tehtiin kattavaa ennakkomarkkinointia, ja paikalle saapuikin kiitettävä määrä kävijöitä.

Bonde auttoi Metsä Fibreä tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa. Tärkeimmät viestit olivat tapahtuman ajankohta ja ilmaiset bussikuljetukset, sillä Maanpääntie oli tapahtuman ajan suljettu autoliikenteeltä. Metsä Groupilla oli valmiit graafiset pohjat tapahtuman markkinointimateriaaleille sekä alustava suunnitelma mainospaikoista. Bonden kautta tapahtumaan järjestyi myös valokuvaaja, joka taltioi tapahtuman kokonaisvaltaisesti järjestelyistä tunnelmaan.

Bonde tarjosi kaivattua helppoutta, ja hoidimme avaimet käteen periaatteella mainospaikkojen toteutussuunnitelman, selvittelyn, varaukset sekä mainosmateriaalien valmistuksen ja toimituksen. 

Tapahtumaa markkinoitiin monikanavaisesti niin paikallisissa printtilehdissä, tienvarsien led-näytöillä, digikampanjana Sanoman kanavissa sekä esitteenä, joka jaettiin valittujen postinumeroiden alueilla Rauman kotitalouksiin.

Ennakkomarkkinoinnilla tavoitettiin laaja yleisö Rauman alueella ja tapahtumassa oli kiitettävä määrä kävijöitä.

Metsä Fibren tarjoama ilmainen bussikyyti sai aikaan jonon Savilassa.

Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71