Merellinen brändi-ilme ja slogan

Marina Vista tarjoaa aidot merelliset puitteet vapaa-ajan viettoon. Syväraumanlahden rannalle rakentuu kokonaisuus, johon kuuluvat muun muassa kelluva saunalautta, ravintola, terassi, kahvila ja vierasvenesatama.

Lähtötilanne

Marina Vista on täysin uusi yritys, joten tarvelistalla olivat niin logo, slogan, visuaalinen ilme kuin nettisivutkin.

Tuomas Toivanen, Marina Vistan toimitusjohtaja

Bonden ratkaisu

Jo Marina Vistan nimi kertoo merellisestä miljööstä, joten ilmettä ja slogania lähdettiin suunnittelemaan niin, että ne tukevat viestiä merellisyydestä. Aiemmin paikalla toiminut Merijakamo oli kesäisin suosittu kohde, ja nyt Marina Vistan mukanaan tuomien uusien palveluiden ja puitteiden myötä kohde on entistä monipuolisempi ja kiinnostavampi paikka viettää vapaa-aikaa – ympäri vuoden.

ARK Takala Oy:n havainnekuva

Lopputulos

Marina Vistalle luotiin monipuolinen logo, jota voidaan käyttää kokonaisuutena tai osissa. Tyylikäs ja tunnistettava ruori-ikoni toimii loistavasti myös yksinään. Brändiväreiksi valikoituivat meren tumma sininen ja purjeen valkoinen.

Meri on avainsanana myös sloganissa. Bonden konseptisuunnittelija Wollu Salokorpi pohti mereen liittyviä ja muita tuttuja sanontoja mistä saisi pienellä viilauksella houkuttelevan viestin. Alkuperäinen ”sinne veri vetää” viestii vahvasta kaipuusta jonnekin, ja nyt tuo kaipuu kohdistuu mereen ja sitä kautta Marina Vistaan.

Nettisivut tukevat samaa merellistä viestiä, jota nimi, logo ja slogankin.

Tuomas Toivanen, Marina Vistan toimitusjohtaja

Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71