Pilkettä ravintolan viestintään

Buena Vista on raumalainen seurustelu- ja ruokaravintola kanaalin rannassa. Ravintola haluaa tarjota asiakkailleen rentoja ravintolaelämyksiä ja tämän myötä mielihyvää.

Bonde suunnitteli Buena Vistalle viestinnän konseptin, jossa käännettiin vasta-sanan sisältävät sanat ja yhdyssanat muotoon vatsa, näin saatiin tuttuja sanoja uusilla merkityksillä. Ei hienostella vaan puhutaan reilusti vatsasta – sitähän ravintolaan tullaan täyttämään. Konsepti haastaa tarkistamaan ”kuulinko/näinkö” oikein, jolloin viesti jää hyvin mieleen. Ilme on yksinkertaisen tyylikäs.

Konsepti on ollut erittäin miellyttävä; markkinointi on selkeää, nopeaa ja jopa helppoa. Asiakkailta on tullut paljon kiitosta. On siis ollut toivottu uudistus kaiken kaikkiaan.

Tuomas Toivanen

Konseptista muodostuu yrityksen markkinoinnin ja viestinnän punainen lanka, jonka tulee näkyä vahvasti joka kanavassa ja kaikessa mitä yritys tekee, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Buena Vistalle suunniteltiin ”vatsan” näkökulmasta useita erilaisia tekstejä, joita yritys voi viestinnässään hyödyntää: Pikaruoan vatsakohta. Vatsalause pakasteruoalle. Raaka-aineilla vatsavirtaan.

ravintolabuenavista.com


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71