Laadukkaat valokuvat tuovat helppoutta markkinointiin


Talvella keskustelin erään raumalaisen yrittäjän kanssa valokuvauksista. Hänellä oli kirkkaana mielessä, että tulevana kesänä heidän yrityksensä kuvapankki päivitetään, ja syykin oli selvä – viidettä vuotta kun sovittelee samaa kuvaa auringonlaskusta esitteeseen, alkaa jo hävettämään harmituksen lisäksi.

Aika kuvapankin ajan tasalle saattamiseen on nyt. Kesäloma saattaa yllättää viestintävastaavan, ja alustavasti suunniteltu valokuvaus jää toteuttamatta kun loma alkaa. Elokuussa lomilta palatessa menee helposti parikin viikkoa että kaikki kiireelliset asiat on hoidettu. Jos sen jälkeen alkaa varovasti pohtimaan että pitikö meidän ottaa jotain kesäisiä valokuvia, ollaan jo myöhässä. Syyskuun alussa valo ja luonto eivät ole enää samanlaisia kuin kesä-heinäkuussa.

Kesä on tosiaan parasta aikaa valokuvauksille. Ulkona on lämmintä ja luonto kauneimmillaan, myös valo on erilainen kuin talvella. Vaikka kuvaukset järjestettäisiin sisällä, on kuvien fiilis aivan erilainen, kun ikkunasta pääsee lämmintä kesäistä valoa sisälle. Puhumattakaan siitä millaisen tunnelman kesäinen auringonlasku antaa kuville. Meillä kuvaukset eivät siis ole sidottuja virka-aikaan, vaan tarvittaessa hommat hoituvat illallakin.

Suunnittele tulevaisuutta

Kannustan myös miettimään kuluvaa kesää pidemmälle. Sinulta saattaa löytyä kuvia tämän hetken viestintään ja markkinointiin, mutta onko kuvia riittävästi kattamaan koko vuoden viestintätarpeet? Kesäisiä kuvia voi markkinoinnissa käyttää lähes ympäri vuoden, mutta talvella, keväällä tai syksyllä otetut kuvat eivät lähtökohtaisesti toimi kuin kyseisenä vuodenaikana.

Älä siis anna kesäloman yllättää, vaan ole ajoissa yhteydessä Bondeen. Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopivat kuvaukset!


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71