Viestintäkumppanina FB Ketjun arjessa

FB Ketjun kuljetinketjut pitävät prosessien materiaalit liikkeessä ympäri maailmaa. Rauman Lapissa valmistetaan kuljetinketjut, ketjupyörät ja ketjun kolat monelle eri teollisuuden alalle.

Strategiseen kumppanuuteen pohjautuvalla viestinnällä FB Ketju haluaa edistää liiketoimintaansa, erottua kilpailijoista ja tuottaa monipuolista sisältöä niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan.

Bonde on tehnyt FB Ketjulle viestintäsuunnitelman ja vuosikellon, joiden pohjalta suunniteltiin kaksi juttusarjaa nettiin ja somekanaviin: Aina liikkeessä ja Ketjun vahvin lenkki. Aina liikkeessä -juttusarja tuo esille tuotantoa, tuotesuunnittelua sekä yleisesti FB Ketjun laadukkaita tuotteita ja osaamista. Ketjun vahvin lenkki puolestaan esittelee henkilöstöä, jonka jokainen työntekijä on tärkeä osa ketjua ja kertoo työstään ketjutehtaalla.

FB Ketjutekniikka on ketjubisneksen asiantuntija, ja haluamme pysyä sellaisena. Kun puhutaan nykyaikaisesta markkinoinnista, tarvitsemme avuksi alan ammattilaisen. Bondelta olemme saaneet markkinointiimme uusia näkökulmia, ilman perinteisiä konepaja-ennakkoasenteita. Uskon vilpittömästi, että näin tiiviistä yhteistyöstä hyödymme molemmat!

Mika Suomi, toimitusjohtaja
Ketjun vahvin lenkki -juttusarjan kuvissa lenkkien määrä kasvaa jokaisen henkilöesittelyn myötä. Sarjan viidennessä jutussa David ja Jaroslav, ketjujen määrä kasvanut kuuteen.

Säännöllisen sisällöntuotannon lisäksi Bonde on apuna siellä, missä Ketju tarvitsee: päivittää nettisivuja, tuottaa mainos-, tuote- ja koulutusmateriaalia yrityksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä toimii tärkeänä kumppanina FB Ketjun arjessa. Päivitimme lisäksi FB Ketjun kuvapankin ja kuvasimme uuden yritysesittelyvideon.

Bonden kanssa yhteistyö on helppoa. Bonde tarraa tehtäviin kiinni kiitettävän hanakasti ja hoitaa hommat viipymättä!

Mika Suomi, toimitusjohtaja

Facebook: @ketjutekniikka
LinkedIn: FB Ketju
www.fbketju.com


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71