Markkinointikumppanina FB Ketjun arjessa

FB Ketjun kuljetinketjut pitävät prosessien materiaalit liikkeessä ympäri maailmaa. Rauman Lapissa valmistetaan kuljetinketjut, ketjupyörät ja ketjun kolat monelle eri teollisuuden alalle.

Strategiseen kumppanuuteen pohjautuvalla viestinnällä FB Ketju haluaa edistää liiketoimintaansa, erottua kilpailijoista ja tuottaa monipuolista sisältöä niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan.

Bonde on tehnyt FB Ketjulle viestintäsuunnitelman ja vuosikellon, joiden pohjalta suunniteltiin kaksi juttusarjaa nettiin ja somekanaviin: Aina liikkeessä ja Ketjun vahvin lenkki. Aina liikkeessä -juttusarja tuo esille tuotantoa, tuotesuunnittelua sekä yleisesti FB Ketjun laadukkaita tuotteita ja osaamista. Ketjun vahvin lenkki puolestaan esittelee henkilöstöä, jonka jokainen työntekijä on tärkeä osa ketjua ja kertoo työstään ketjutehtaalla.

Ketjun vahvin lenkki -juttusarjan kuvissa lenkkien määrä kasvaa jokaisen henkilöesittelyn myötä. Yllä sisältösarjassa ensimmäisenä esittäytynyt Janna kädessään yksi lenkki.
Sisältösarjan viidennessä jutussa David ja Jaroslav, ketjujen määrä kasvanut kuuteen.

Säännöllisen sisällöntuotannon lisäksi Bonde on apuna siellä, missä Ketju tarvitsee: päivittää nettisivuja, tuottaa mainos-, tuote- ja koulutusmateriaalia yrityksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä toimii tärkeänä kumppanina FB Ketjun arjessa.

Facebook: @ketjutekniikka
www.fbketju.com


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
juha-pekka.ketonen@bonde.fi
+358 44 765 7850