Säännöllisyyttä ja uusia ideoita viestintään

Euralainen Vesi-Lammela on vahvasti paikallinen ja luotettava LVI-alan toimija, jonka asiakkaina ovat niin omakotiasujat kuin teollisuusyritykset ja julkinen sektori. Vahvuutena ovat pitkät asiakassuhteet, erikoisosaaminen ja sitoutunut henkilöstö. Yritys on tunnettu Länsi-Suomen alueella, mutta halusi viestintäänsä säännöllisyyttä ja järjestelmällisyyttä, mikä ei onnistu omien töiden ohessa.

Viestinnästä toivottiin erottuvaa ja Bondelle annettiin vapaat kädet sen suunnitteluun. Säännöllisellä sisällöntuotannolla ja mainonnalla halutaan kasvattaa entisestään yrityksen imagoa, osaamista, tekijöitä ja tunnettuutta.

Yhteistyötä Bonden kanssa on helpottanut huomattavasti, kun asiakasvastaava on jo entuudestaan tuttu. Kaikki perustuu luottamukseen, kun asiat voi sanoa siten kuin ne ovat. Meillä on hyvä fiilis Bondesta ja kaikki on sujunut tähän asti tosi hyvin.

Matti Lammela, Vesi-Lammela Oy

Vesi-Lammelalle on tehty viestintäsuunnitelma ja vuosikello, mitkä helpottavat viestinnän ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta. Mainosten ja nettisivuille tuotettujen tarinoiden lisäksi Bonde on tehnyt Vesi-Lammelalle lyhyitä somevideoita.

Olemme tykänneet videoista ja mainoksista todella paljon. Yhteistyö on kivan rentoa ja Bonden tekijät saavat hyvin meidän väen rentoutumaan kuvaustilanteissa. Yhteistyö on helppoa ja vaivatonta sekä ajatuksistamme on saatu hyvin kiinni.

Emmi Lammela, Vesi-Lammela Oy
Vesi-Lammelalle kuvattiin kolmen Reels-videon Energiansäästövinkit-sarja.

Instagram: @vesilammela
Facebook: @VesiLammelaOy
www.vesi-lammela.fi


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71