Energiayhtiö huumorilla höystettynä

Mies makoilee riippumatossa, taustalla energinen naapuri Vertek.

Vakka-Suomen Voiman olemassa ollut lupaus Energinen naapurisi jalostettiin houkuttelevasti medioihin ja kanaviin. Kontrasti ”laiskurin” ja energisen VSV:n välillä kiinnittää huomion, ratkaisussa asiakas on mukana positiivisen humoristisella tavalla. Versioissa huomioitiin myös VSV-konsernin eri liiketoiminnat.

Energinen naapurisi tarkoittaa toimeliasta, energistä ja lähellä olevaa paikallista kumppania. Teimme brändityön yhdessä henkilöstön kanssa, ja Bonde tiivisti meidän olemassaolomme ja tekemisemme kuviksi, videoiksi ja lehdiksi.

Johanna Mäkelä, VSV
Vertekin asentaja

Energinen naapurisi -lupaus on otettu näkyvästi käyttöön esimerkiksi työntekijöiden vaatteisiin sekä messupisteille.

Behind the scenes: Johanna Sjövall valokuvaamassa VSV:n konseptikuvia.

Yhteistyömme on ollut huumoririkasta ja hauskaa. Energiayhtiöt ehkä mielletään hieman kaukaisiksi, mutta yhteistyöllämme sekä eri viestinnän keinoin toivon, että meistä huokuisi lämpö, lähellä olo ja se energisyys. Tietenkin hieman huumorillisella otteella.

Johanna Mäkelä, VSV

Bonde tekee yhdessä VSV:n kanssa neljä kertaa vuodessa henkilöstölehti Vakkuen. Bonde on vastannut lehden konseptoinnista sekä lehtikohtaisista projektinhallinnoista. Lisäksi teemme osan sisällöistä sekä lehden taiton.

VSV:n henkilöstölehti Vakkueen kansi 1/2022.

Vuoden 2022 aikana VSV:lle kuvataan neljän videon sarja, joissa kaikissa on eri teemat. Ensimmäisen videon aiheena oli risujen kierrätys.

Neljän videon sarjan ensimmäinen video.

Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71