Janne Rantanen Bonden mediaviestinnän asiantuntijaksi

Viestintäosakeyhtiö Bonden osaaminen ja palvelut vahvistuvat, kun Janne Rantanen liittyy osaksi Bonden asiantuntijajoukkoa. Rantasella on 40 vuoden työkokemus toimittajana, josta ajasta 28 vuotta päätoimittajana.

Bonden toimitusjohtaja Antti Lehto kuvailee Rantasta kovan luokan vahvistukseksi yhtiön asiantuntijakaartiin. Bonde on reilun kuuden vuoden aikana tuonut laadukkaat strategisen viestinnän palvelut Rauman seudulle. Lehto uskoo, että seuraava askel kohti vieläkin kokonaisvaltaisempaa viestintäpalvelua on nyt mahdollinen.

– Bondella on jo entisestään erittäin paljon kokemusta, osaamista ja referenssejä asiakasmedioiden suunnittelusta ja tuotannosta painettuna ja digitaalisissa kanavissa. Tämä osaaminen ottaa kertaheitolla hypyn aivan uudelle tasolle Jannen liittyessä joukkoomme, Lehto sanoo.

Bonden mediaviestinnän asiantuntija Janne Rantanen ja toimitusjohtaja Antti Lehto.

Näkemystä ja osaamista asiakkaidemme eduksi

Janne Rantanen on päätoimittajana seurannut aktiivisesti Rauman seudun ja Satakunnan liike-elämää. Lehto uskoo, että Rantasen osaamisen ja kontaktien avulla Bonden asiakasyrityksillä on entistä paremmat mahdollisuudet ylittää uutiskynnys myös valtakunnallisesti.

– Olen iloinen, että pääsimme keskusteluissa saman tien yhteisymmärrykseen. Jannen näkemystä, osaamista ja laajaa verkostoa voidaan nyt hyödyntää asiakkaidemme ja koko Rauman seudun eduksi Bonden kautta, Antti Lehto kertoo.

Rantasen työt Länsi-Suomen päätoimittajana päättyivät, kun Marva Median ostanut Sanoma päätti yhdistää raumalaisen sanomalehden Satakunnan Kansaan.

– Minulle oli selvää, että haluan jatkaa Rauman seudun asioiden seuraamista, ihmisten tapaamista ja kirjoittamista. Muitakin ehdotuksia on tullut, mutta tästä innostuin eniten. Bonde tarjoaa mahdollisuuden käyttää matkan varrella kertynyttä osaamista mielekkäällä tavalla, mutta myös oppia uutta. Se on aina ollut minulle luontaista ja tärkeää. Plussana on mukavan tuntuinen työyhteisö, Rantanen sanoo.

Rantasen mukana Viikon varrelta -kolumnit siirtyvät Bonden verkkosivuille. Ensimmäinen kolumni julkaistaan ensi viikon maanantaina.

Lisätiedot:
Antti Lehto
0400 71 21 71 / antti.lehto@bonde.fi