Ilossa ollaan! -konseptilla yhdenmukaisuutta viestintään

Kotihoito 100 on Raumalla ja Porissa toimiva yksityinen kotihoitopalveluja tarjoava yritys. Kotihoito 100 tuo asiakkaan arjen avuksi asiantuntevaa ja yksilöllistä kotihoitopalvelua kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Kotihoito 100:lle tehtiin viestinnän konsepti, joka toimii punaisena lankana ja ohjenuorana kaikessa yrityksen markkinointiviestinnässä. Konseptin myötä yrityksen nimeä lyhennettiin ja samalla uudistettiin logo sekä muu visuaalinen ilme. Suunnittelussa on otettu huomioon myös uusi asiakasryhmä lapsiperheet.

Brändäys meni nappiin ja on ihan meidän näköinen! Konsepti on helpottanut huomattavasti meidän arkeamme sekä yhdenmukaistanut kaikkea tekemistämme. Henkilökuntamme on hyvin innostunut konseptista.

Elina Junnila, Kotihoito 100

Konseptin lanseerauksen yhteydessä päivitettiin uusi ilme nettisivuille sekä muokattiin tekstejä. Kotihoito 100:lle suunniteltiin uudet rollupit ja flyerit, jotta lanseerausajan tapahtumissa näkyisi uudistettu ilme. Brändiä on markkinoitu myös Googlessa ja Metan kanavilla. Viestintäsuunnitelma ja vuosikello helpottaa henkilökuntaa toteuttamaan arjen viestintää somekanavilla.

Yhteistyö on ollut hyvin aktiivista Bonden toimesta. Bonde on pystynyt omalla aktiivisuudellaan auttamaan meitä jäsentämään ajatuksiamme. Olemme saaneet selkeitä toimintaohjeita ja opastusta mainonnan suuntaamisesta ja tekemisestä.

Janne Junnila, Kotihoito 100

Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71