Näin somen ulkoistus onnistuu

Someviestinnän ulkoistaminen on bondelaisille tuttu juttu. Osassa projekteista asiakkaamme someviestintä on kokonaan ulkoistettu Bondelle, joissakin tapauksissa osittain.

Tässä listattuna kolme pointtia, miten somejulkaisujen teko onnistuu meiltä helposti ja tehokkaasti.

Suunnitellaan ja konseptoidaan somesisällöt, jotka tukevat yrityksen yleisiä tavoitteita ja pääviestiä. Luodaan julkaisusuunnitelma, mistä nähdään helposti tulevat julkaisut ja niiden ajankohdat. Koskaan ei tarvitse stressata ja pohtia ”mitä tänään julkaistaisiin”.

Laaja ja laadukas kuvapankki on merkittävä helpotus arjen viestinnässä. Kun kerralla otetaan useampia hyviä kuvia, pystytään niitä hyödyntämään erilaisissa tilanteissa eikä jokaista sisältöä varten tarvitse erikseen käydä ottamassa valokuvaa. Samaa pätee somevideoihin, suunnitellaan ja kuvataan kerralla useampi.

Jokaisen yrityksen tai toimijan someviestinnän tekeminen on erilaista. Joissakin yhteistöissä sisältöä voidaan tehdä runsaastikin vain pienellä yhteydenpidolla. Toisinaan kommunikointia tarvitaan enemmän, jotta julkaisujen sisältö on varmasti ajantasaista. Kaikissa projekteissa pidämme kuitenkin säännöllisiä tapaamisia ja palavereja, joissa käymme läpi mitä on tehty ja mitä on tulossa.


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71