Pauliina Puputti Bonden tiimiin

Bonden tiimi jatkaa vahvistumistaan, sillä tuoreimpana Knuutinpoikien joukkoon on liittynyt Pauliina Puputti.

Pauliinan työura viestinnän parissa on alkanut 20 vuotta sitten toimittajana, ensin radiossa ja sitten paikallislehdissä, joten sana pysyy hallussa. Viimeisimpänä Pauliina on toiminut valokuvausyrittäjänä ja opiskellut markkinointiviestintää.

– Markkinointi ja viestintä on aina kiehtonut. Salaisena haaveena oli parikymppisenä, että pääsisin viestintätoimistoon töihin. En vain ehkä tajunnut, että se tosiaan on mahdollista myöhemmin!

– Olin suunnitellut kehittäväni omaa yritystä palvelemaan yrityksiä yhä monipuolisemmin markkinointimielessä, mutta syksyllä tajusin, että en halua enää tehdä töitä yksin, Pauliina taustoittaa.

Bonden taittaja-rekry sai Pauliinan ottamaan toimitusjohtaja Antti Lehtoon yhteyttä, ja tiet kohtasivat.

– Nyt saan tehdä sitä, mitä suunnittelin tekeväni itsekseni. Lisänä se, että nyt mulla on hyvä ja osaava porukka ympärillä ja työyhteisö pitkästä aikaa. Odotukset on aika korkealla, Pauliina hehkuttaa.

Luonteeltaan valoisa ja ulospäin suuntautunut Pauliina otetaan ilolla osaksi Bonden monipuolista ja motivoitunutta joukkoa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Pauliinan Bonden tiimiin. Hänen kokemuksensa toimittajan työstä yhdistettynä ammattivalokuvaajan osaamiseen muodostaa Pauliinasta täydellisen sisällöntuottajan viestintätoimiston erilaisiin asiakastarpeisiin, Antti kehuu.

Eurassa asuvan Pauliinan avulla Bonde pystyy tarjoamaan paikallista satakuntalaista viestintäpalvelua vielä paikallisemmalla yhteyshenkilöllä.

– Odotamme innolla, että voimme yhdessä alkaa palvella hänen laajaa verkostoansa Pyhäjärviseudulla. Uskon, että tästä syntyy hyviä asioita koko seudulle ja sen yrityksille, Antti Lehto päättää.