Wollu Salokorpi Bonden luovaksi johtajaksi

Bonde otti maanantaina 18.10.2021 jälleen yhden ison kehitysaskeleen, kun kokenut markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Wollu Salokorpi aloitti Bonden luovana johtajana.

Wollu on ollut alalla vuodesta 1986 ja hänellä on kokemusta lukemattomista erilaisista ja erikokoisista asiakuuksista. Hänen kädenjälkeään on nähty Rauman seudulla Bonden asiakastöissä jo useamman vuoden ajan.

– En epäröinyt hetkeäkään, kun minulle aukesi mahdollisuus kiinnittää tämä armoitettu sanankäyttäjä ja ideanikkari joukkoomme täysipäiväisesti, toimitusjohtaja Antti Lehto kertoo.

Wollu tulee varmistamaan viestinnällisten elämysten toteutumisen Bonden asiakkaille ja sitä kautta heidän asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Missionammehan on tuottaa asiakkaillemme helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä.

– Mukava kuulua jatkossa porukkaan, jossa yhdistyvät kova ammattitaito, hieno asenne ja hyvä yhteishenki. Odotan innolla pääseväni kehittämään Rauman ja koko Länsirannikon alueen yritysten viestintää ja markkinointia, Wollu sanoo.