”Bonden avulla korkealentoisimmatkin ideat ovat toteutuneet”

Toimitusvarmuus, laatu ja luottamus ovat asioita, joita arvostamme omassa toiminnassamme, joten edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Viestinnän ja markkinoinnin osalta olemme tehneet yhteistyötä Bonden kanssa tammikuusta 2018 lähtien.

Yksi tärkeä osa kokonaisvaltaisen viestinnän kumppanuuttamme on kaksi kertaa vuodessa toteutettava asiakas- ja henkilöstölehti Logistikas Sanomat. Yhteistyön alussa tutustuimme toisiimme syvemmin ja sitä kautta keskinäinen toimintamme on muodostunut erittäin tiiviiksi. Tämä on näkynyt myös lehden kehitystyössä niin sisältöjen kuin ulkoasunkin osalta.

Arvostan sitä, että Bonde toteuttaa meille lehtiprojektit personoidusti ja tehokkaasti. Saamme siis saman katon alta projektin hallinnan aina ideoinnista ja suunnittelusta sisältöjen, eli tekstien ja valokuvien tuotantoon. Tämän lisäksi Bonde tekee Logistikas Sanomien taittotyön sekä huolehtii yhteyksistä painotaloon ja jakeluun.

Bonden avulla niin sanotut korkealentoisimmatkin ideat ovat toteutuneet. Jokaisessa lehdessämme on aina punainen lanka ja olemme saaneet haastatteluita valtakunnan tasolla varsin tunnetuilta henkilöiltä, kuten esimerkiksi Sakari Oravalta ja Hannu Linnulta. Sisältöjen tasoon voi aina luottaa. Huomionarvoista on se, että sisältöjen joukossa on myös paljon timantteja.

Emme aiemmin olleet ottaneet huomioon sisältöjen monipuolisempaa hyödyntämistä, mutta Bonde toi tähänkin oman osaamisensa. Kun ennen jutut olivat vain lehdessä, julkaistaan ne tätä nykyä myös nettisivuillamme, josta ne jaetaan suunnitelmallisesti sosiaalisen median kanaviimme. Tätä kautta saamme tuotetuille sisällöille moninkertaisen lukijamäärän, eli markkinointiviestintä on erittäin tehokasta.

Vaikka digitaalisuus on päivän sana, on painettu julkaisu konkreettinen tuote, jolla on oma tärkeä paikkansa markkinoinnissa. Meillä taloudellinen panostus lehteen on tullut moninkertaisesti takaisin, sillä olemme saaneet sen avulla useampia yhteydenottoja, joista on muodostunut asiakkuuksia.

Logistikas Sanomat on siis tietyllä tapaa käyntikortti. Samalla kun se on niin sanottua jakotavaraa, on se myös tuote, jonka toimitamme kontaktoimillemme yrityksille ennen ensimmäistä tapaamista. Näin he saavat meistä monipuolista tietoa jo ennakkoon.

Lehteä tehdään laadulla, kokonaisvaltaisena palveluna ja personoidusti meidän lähtökohdistamme. Bonde toteuttaa toiveemme ja tavoitteemme.

Toni Brigatti
toimitusjohtaja, Logistikas


Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71