Tehdään yhdessä tyylikäs printtijulkaisu

Erotu viestien massasta panostamalla painettuun julkaisuun. Bonde toteuttaa yhteistyössä kanssanne erilaiset printtijulkaisut kuten asiakas- ja henkilöstölehdet. Tarjoamme helppoutta ja joustavuutta – laadusta ja sovituista aikatauluista tinkimättä.

Asiakaslehti on hyvä tapa sitouttaa yhteistyökumppaneita sekä muistuttaa omasta olemassa olosta ja kertoa monipuolisesti palveluista. Henkilöstölehden avulla kasvatat esimerkiksi yhteisöllisyyttä ja pidät työntekijäsi ajantasalla yrityksen ajankohtaisista asioista.

Sen sijaan, että meillä työskentelisi vain yksi viestinnän ammattilainen, Bonden avulla meillä on käytössä useita osaajia viestinnän ja markkinoinnin eri osa-alueilta.

Paula Suominen, Raumaster Oy

Pitkä kokemuksemme asiakas- ja henkilöstölehtien tuotannosta takaa laaja-alaisen osaamisen aina suunnitteluvaiheesta lopulliseen tuotokseen. Autamme sinua suunnittelemaan sisällöt ja ulkoasun sekä toteutamme laadukkaat artikkelit tekstein ja valokuvin. Näyttävä nykyaikainen ulkoasu viimeistelee vetoavan kokonaisuuden.

Lehden toteutuksessa on useita eri vaiheita, ja meidän kanssamme koko projektin hallinta on osaavissa käsissä alusta loppuun asti. Saat meiltä täyden tuen ja avun niin suunnitteluun, toteutukseen kuin viimeistelyyn.

Bonden avulla niin sanotut korkealentoisimmatkin ideat ovat toteutuneet. Olemme saaneet haastatteluita valtakunnan tasolla varsin tunnetuilta henkilöiltä, kuten esimerkiksi Sakari Oravalta ja Hannu Linnulta.

Toni Brigatti, Logistikas

Yhteistyömme eri painotalojen kanssa takaa, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat materiaali- ja toimitusratkaisut.

Kun lehti on painettu ja jaettu, alkaa sisältöjen laaja-alaisempi hyödyntäminen. Liian usein tehdyt ajankohtaiset sisällöt jäävät vain lehtien sivuille. Bonde auttaa sinua jakelemaan sisällöt monikanavaisesti myös digitaalisissa kanavissa osana yrityksenne sisäistä ja ulkoista viestintää.

Autamme sinua:

  • Sisältöjen suunnittelussa ja tuotannossa
  • Ulkoasun suunnittelussa ja taittotyössä
  • Projektinhallinnassa
  • Painotalo- ja jakeluyhteistyössä
  • Sisältöjen monikanavaisen jakelun suunnittelussa ja toteutuksessa

Kaipaatko helppoutta, tehokkuutta ja viestinnällisiä elämyksiä?

Ota yhteyttä
antti.lehto@bonde.fi
0400 71 21 71