Kummipelaajamme Eetu Koivistoinen teki kahden vuoden jatkosopimuksen Lukkoon

Viestintäosakeyhtiö Bonden kummipelaaja, Rauman Lukon hyökkääjä Eetu Koivistoinen on solminut Lukon kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. 22-vuotias Koivistoinen jatkaa näin ollen Raumalla kevääseen 2020 asti.

- Hienot fiilikset. Olen mukana tässä organisaatiossa jo kolmatta vuotta, niistä ensimmäinen meni KeuPa HT:ssa, samoin osittain viime kausi ja tällä kaudella olen päässyt olemaan täysillä liigajoukkueen mukana. Olen tyytyväinen siihen millä tavalla olen saanut vietyä täällä itseäni pelaajana eteenpäin ja tämä jatkosopimus on palkinto siitä, Koivistoinen kertoo.

189-senttiselle ja 95-kiloiselle onkin menossa vahva kausi Liigassa. Hän on pelannut Lukossa nyt 10 ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia ja yksi syöttöpiste.

- Olen tullut varmasti näiden vuosien mittaan kypsemmäksi sekä pelaajana että ihmisenä. Ikähän sitä kypsyyttä tuo ja tunnen, että sen avulla osaan ottaa enemmän vastuuta asioista. Pelillisesti koen, että liikun entistä paremmin ja olen mennyt muutenkin fyysisesti eteenpäin.

Koivistoisella on nyt uusi sopimus taskussa, mutta hän muistuttaa, että paikoilleen ei voi jäädä.

- On ensisijaisen tärkeää pitää itsellä mielessä, että töitä on vielä edessä. Joka päivä täytyy painaa duunia ja osoittaa olevansa paikkansa arvoinen. Meillä on tässä kuitenkin joukkue täynnä jätkiä, joista jokainen tekee kaiken tällä hetkellä todella hyvin. Kenelläkään ei ole varaa yhteenkään niin sanottuun ohipeliin, vaan koko ajan pitää olla työssä kiinni ja treenata päivästä toiseen laadukkaasti.

Lue Lukon tiedote sopimuksesta täältä.


Viestintäosakeyhtiö Bonde on Lukon viestinnällinen yhteistyökumppani.