Sinussa on tarina.

Viestintäosakeyhtiö Bonde on raumalaisten viestinnän asiantuntijoiden perustama yritys, joka tuottaa asiakkailleen sisältöjä monipuolisesti eri kanaviin. Bonden kolmikko omaa vahvan osaamisen viestinnän eri osa-alueilta. Meille ovat tuttuja mediakenttä, asiakas-, yhteisö- ja markkinointiviestintä sekä sosiaalinen media ja digitaalinen markkinointi.

Meissä jokaisessa, niin sinussa kuin minussakin, on oma tarina ja niissä tarinoissa on tuhansia pieniä tarinoita, joista jokainen on kertomisen arvoinen. Viestintäosakeyhtiö Bonden tarina otti ensimmäisen askeleensa jo elokuussa 2016 Laurin ja Markon ajatusten vaihdolla nykypäivän viestinnän haasteista sekä yritysten tarpeista ja mahdollisuuksista. Aika uudelle ei ollut vielä sillä hetkellä ajankohtainen. Seuraava askel otettiin tammikuussa 2017, kun Lauri ja Marko koostivat syksyn ja talven aikana mielen kätköihin kasautuneita ajatuksiaan mahdollisen yhteistyön mahdollisuudesta.

Keväällä 2017 Raumalle usean ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen palannut Antti otti Laurin kanssa puheeksi mielenkiintonsa palvella paikallisia yrityksiä oman osaamisensa eli digitaalisen markkinoinnin puitteissa. Lauri kertoi ajatustyön uudesta viestintäyrityksestä olevan jo vireillä ja näin kolmikko päätyi paikalliseen kahvilaan koostamaan ideoita ja nauttimaan Vanhan Rauman idyllisestä miljööstä.

Ideat muuttuivat ajatuksiksi, ajatukset yhteistyöksi ja yhteistyöstä syntyi Viestintäosakeyhtiö Bonde.

Ai mistä nimi? Ensisijaisesti halusimme sen olevan paikallinen, henkivän sitä pitkää hienoa historiaa, joka rakkaalla kotikaupungillamme Raumalla on. Useamman illan, ja useammalla tarkoitetaan kymmeniä iltoja, kävimme läpi kaiken mahdollisen. Muun muassa Raumanmeren kartan kanssa jokaisen saariston ja Vanhan Rauman kartan kanssa jokaisen sen talon. Hyviä vaihtoehtoja, mutta ei yhtäkään mikä olisi heti tuntunut omalta. Kunnes eräänä iltana törmäsimme nimeen Bonde. Eikä mihin tahansa Bondeen, vaan Kaarle Knuutinpoika Bondeen. Nimeen, joka on kotikaupungillemme erittäin tärkeä. Kyseinen Kaarle Knuutinpoika, ammattinimikkeeltään valtionhoitaja, nimittäin myönsi kuningas Kristofferin nimissä tälle pienelle ja pippuriselle kalastakylälle kaupunkioikeudet 17.4.1442.

Meissä on tarina. Sinussa on tarina. Haluammekin kysyä sinulta miten voimme palvella, minkälainen kumppanuus meillä voisi olla? Rakennetaan sinusta ja yrityksestäsi oma media yhdessä, sinun tarinastasi ja sen tuhansista kertomisen arvoisista pienemmistä tarinoista.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää.